Award Winning Tm Headquarters Headquarters

Jun Murata Presents The Tm Headquarters Headquarters

Jun Murata, the designer of the highlighted project Headquarters by Jun Murata says, A typical tenant space revived as an outstanding headquarters with dignified impression. Aluminum lattices which layered doubly separates the space gently. In the darkness, the statue of Maitreya which is said to "save countless sentient beings" is enshrined on the entrance wall, and welcomes guests gently. Vertical lattices are arranged in an orderly manner, which brings precision to the space. This obstructs the prospects of the two meeting space. This is a screen that reflects the diligent attitude of employees clearly and embodies the dignity and spirituality of the company..

Award Winning Tm Headquarters Headquarters Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=57526

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 Design Trophy - design-trophy.org - All Articles