Dialogue With The Jetty by Midarchitecture Sàrl

Midarchitecture Sàrl Illustrates The Dialogue With The Jetty Public Space

MIDarchitecture sàrl, the maker of the awarded design public space by MIDarchitecture sàrl illustrates, The very narrow, historical jetty allows to approach the jet of pressurized water and to take advantage of its spray, without however offering any proper public space.The new walkway was conceived as a wide ribbon that follows the length of the long-standing jetty. It begins with a welcoming platform, without steps, accessible to all directly from the quay. The wooden walkway provides a wide and generous access (average width : 3.80m) over 190m long. Along the stone jetty , the floor planks lift off, bend and shape benches. They invite multiple uses..

Dialogue With The Jetty by Midarchitecture Sàrl Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=55490

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2018 Design Trophy - design-trophy.org - All Articles