Residential House by Hironari Itoi

Hironari Itoi Discloses The Uchi Soto No Uchi Residential House

Hironari Itoi, the lead designer of the awarded work Uchi Soto no Uchi by Hironari Itoi demonstrates, This house was planned for a married couple in their 40s living in a quiet residential area in Chiba of Kanto region. Three boxes were randomly stacked,and the resulting margins were included in the indoor area. It is like being outside,while actually being inside. The concept behind it is living in the same kind of spaciousness you would find in a park. In addition,some of the outdoor space is used to make up part of the living room,further blurring the lines between "inside" and "outside"..

Residential House by Hironari Itoi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=62969

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Trophy - design-trophy.org - All Articles