The Habitat of The Artist by Claudio Hebberecht

Claudio Hebberecht Portrays The Deep Cavern Studio The Habitat of The Artist

Claudio Hebberecht, the maker of the award winning work The Habitat of the Artist:Deep Cavern Studio by Claudio Hebberecht spells out, The Habitat of the Artist, fully integrated into the environment by it´s natural flowing lines. Reinforced concrete dome connected with the Earth by 8 elegant arm extensions, allowing wide arcs to flood the living space with morning and afternoon light, and to shelter it from the occasional rainfall and the energy of the noonday sun. Facing East, sunrise enters the habitat daily via the eye dome opening . Team: Designer: Claudio Hebberecht, Inspiration: Aksinia Martinova Balchiklieva, Architect: Isaac Montava Belda , Structure calculation: Luis Estevan, Construction : Construcciones Galváñ.

The Habitat of The Artist by Claudio Hebberecht Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=33672

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Trophy homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2018 Design Trophy - design-trophy.org - All Articles